Liften

Hoe Plan Uw Wandeling naar Griekenland

Liften in Griekenland is iets dat op de hoofden van veel reizigers naar het gebied. Griekenland is een zeer populaire bestemming voor mensen uit de VS en Europa. In dit artikel zal ik je de basis te geven over het proces van de liften naar Griekenland. , Terwijl de details een beetje tussen landen kan variëren, de basics zijn vrijwel overal hetzelfde.

U wilt om te beslissen over de locatie die u wenst te bezoeken wanneer u beslist hoe lang u gaat reizen naar Griekenland. Als u gaat reizen als koppel of als een enkele persoon, is het het beste om een ​​langere reis te plannen en het vinden van een locatie om te liften naar.

Griekenland is een eiland land. De meeste van de belangrijkste steden in het binnenland. Dit betekent dat je nodig hebt om er zeker van een plek die goede verkeer heeft vind je. Als u van plan om te reizen voor meer dan een paar dagen naar uw bestemming, zorg ervoor dat je pack licht en een paar wandelschoenen.

Het is ook een goed idee om wat informatie over liften in Griekenland en de mensen die je zal ontmoeten langs de weg te bereiden. Griekenland is heel veilig en zeer accepteren lifters. In feite kun je meer acceptatie in plaatsen als Parijs, Londen, Berlijn, Brussel, Barcelona, ​​Stockholm, etc. vinden

Je moet bereid zijn om de bestuurder waar je naartoe gaat voordat de chauffeur vraagt ​​of u wilt wandelen liften in Europa te vertellen. Omdat Griekenland is verdeeld in acht verschillende staten, moet u de naam van elke staat en de stad is gelegen in het weten. Vraag hen of ze hebben geen andere lokale informatie zoals telefoonnummers of adressen. Dan kunt u de aanwijzingen volgen als ze niet willen om u naar de grote steden, dat geldt ook voor luchthavens.

Om eventuele problemen tijdens het liften in Griekenland te voorkomen, moet je fel gekleurde kleding en breng een flashlight te dragen. Wanneer u op reis bent in het donker, is het mogelijk om te verdwalen en krijgen een verkeerde afslag. Als u een alleenstaande man met niemand om uw rit te delen, lift kan gevaarlijk zijn.

Er zijn verschillende manieren om te liften in Griekenland. Een van de makkelijkste is om een ​​ritje met een ander voertuig dat reist langs de weg spannen. Ze zullen meestal gewoon halen u op en nemen u mee naar uw bestemming. Als ze terughoudend om je alleen te laten voor de dag lijken, probeer dan een andere route.

Als je merkt dat je gestrand en zonder een rit, kunt u proberen te liften te voet of per fiets. De meest voorkomende plaatsen Om mee te liften in Griekenland zijn stranden, heuvels, en zelfs rond snelwegen. Vergeet niet om geduldig te zijn en niet onbeleefd of krijgen in argumenten met de chauffeurs.

U zult willen liften naar Griekenland in de nacht of vroeg in de ochtend. Dit komt omdat de meerderheid van de mensen zal worden op dit moment van de dag. Ook is liften in Griekenland vaak gedaan op een fiets. Als u niet beschikt over een goede plek om te liften naar Griekenland te vinden, kunt u ook naar beneden rijden naar een kleine stad in het land.

Als u niet beschikt over een auto, dan kunt u ook liften naar Griekenland in uw eigen auto. Er zijn veel openbare ruimtes die u in staat om te parkeren en hitchhike. Het is gebruikelijk om ze te vinden langs snelwegen, in fietspaden en in buurten. Kijk voor plekken waar mensen afhaken of het oppakken van mensen die op reis langs de snelweg.

Je moet veel water en voedsel te dragen bij het reizen naar Griekenland. Voordat u vertrekt, vragen of u kunt stoppen bij een kleine kant van de weg staan ​​om een ​​koud drankje en wat te eten voordat je hitchhike krijgen. De meeste mensen in Griekenland, zoals te stoppen langs de snelweg en een hapje of zitten op een berm eetcafe. Als je de kans krijgt, is het een goed idee om mensen te vragen voor ritjes.

Hitch liften in Griekenland is een van de beste manieren om de prachtige land te verkennen. Zolang je bereid bent en beleefd wanneer iemand ontmoeten op de weg, moet het een geweldige ervaring.