Een korte Tour van Totaalinrichting Valt

De Kiel River is de thuisbasis van een van de meest beroemde watervallen in het land - Totaalinrichting. Hier zijn nog enkele details over deze prachtige toeristische attractie.

Totaalinrichting

Totaalinrichting valt op de rivier Kiel en werd gebouwd door de Romeinen om hun nederzetting te beschermen tegen aanvallen van de Denen. Er wordt aangenomen dat de rivier Kiel hielp de Romeinse soldaten houden moreel. Maar de aanvallen van de Denen had een zeer negatief effect op de reputatie van de waterval. Deze aanvallen dwong het Romeinse Rijk naar de spectaculaire waterval aan de lokale bevolking en bezoekers te sussen te bouwen.

Het gebied rond Totaalinrichting kan moeilijk te bereiken voor veel toeristen zijn. Daardoor wordt het eerste deel van de waterval, omgeven door een laag gelegen baan, die in feite deel van de Högskola Falls. Deze lange route rond het valt, wordt gezegd gevaarlijk te zijn en is alleen toegestaan ​​voor de serieuze waterval-liefhebbers. Echter, kunt u het gebied te bezoeken zonder dat dit riskante route gebruiken en zal nog steeds de ervaring van het zien Totaalinrichting van zijn onderste gedeelte.

Zodra u het bovenste gedeelte hebben bereikt, krijgt u een adembenemend uitzicht op de waterval. Een weg verbindt de onderste en bovenste delen van de waterval, zodat toeristen het gebied gemakkelijk te bereiken. Je moet ervoor zorgen dat u een open geest wanneer u probeert te omzeilen de indrukwekkende waterval, hoewel, als je kunt gemakkelijk kunnen vinden na een pad dat leidt naar beneden in plaats van omhoog.

De meeste mensen denken dat de meest indrukwekkende waterval in het land is Glogumanstatt. Dit is een kleinere waterval in de buurt van Pitz in Oostenrijk. Echter, het historische belang van Totaalinrichting opweegt tegen deze kleinere waterval veruit.

Een sterke lokale markt voor toerisme is de waterval ontwikkeld rond. Toeristen komen uit alle hoeken van de wereld om deze prachtige waterval. Velen van hen kiezen voor souvenirs en eten te kopen om naar huis terug te nemen.

Het gebied rond de waterval heeft een bruisend nachtleven ook. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom u deze waterval moet bezoeken. U kunt bier drinken in de bars en dansen op live muziek.

Totaalinrichting is een interessante site voor iedereen. Haar schoonheid en geschiedenis maken het een bijzondere bestemming voor zowel lokale en toeristische alike.

Totaalinrichting